Trwa ładowanie...
d2ozrzv
d2ozrzv

Tadeusz Somogi

Najnowsze informacje
5.0
(2 głosy)
Oceń:
d2ozrzv
Miejsce urodzenia:

Czerwonogród

Filmografia:

Pan Wołodyjowski (1969) (Posłaniec od Potockiego)

Nie ma róży bez ognia (1974) (Pasażer autobusu)

Tajemnica Enigmy (1979) (Recepcjonista)

Kontrybucja (1966) (Żandarm)

Miś (1980) (Spiker w tv)

Pieczone gołąbki (1966) (Gość z Zachodu)

Życie na gorąco () (Recepcjonista)

Kopernik (serial) ()

Kopernik (1972) (Sługa Łukasza Watzenrode)

Rycerze i rabusie () (Sługa Klofasa)

Sceny nocne (1989) (Gość w salonie barona Niemana)

Janosik (serial) () (Hajduk)

Tulipan () (Porucznik Szota)

Zamach stanu (1980) (Minister)

Czerwone ciernie (1976) (Adiutant)

Filip z konopi (1981) (Sprzedawca w sklepie RTV)

Ogniomistrz Kaleń (1961)

Złota kaczka (1976) (Sprzedawca konia)

Za rok, za dzień, za chwilę... (1976) (Rotmistrz)

Dom () (Mężczyna w pociągu)

Kazimierz Wielki (1975) (Rycerz)

Bołdyn (1981) (Czeczot)

Wielka miłość Balzaka (1973) (Wierzyciel Balzaka)

Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (1979) (Żandarm)

Jak rozpętałem drugą wojnę światową (1969) (Tłumacz Uśmiechniętego)

Modrzejewska (1989)

Zdjęcie
d2ozrzv
d2ozrzv
d2ozrzv
d2ozrzv