Trwa ładowanie...
d4c72x1

Tadeusz Somogi

Najnowsze informacje
5.0
(2 głosy)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Czerwonogród

Filmografia:

Pan Wołodyjowski (1969) (Posłaniec od Potockiego)

Nie ma róży bez ognia (1974) (Pasażer autobusu)

Tajemnica Enigmy (1979) (Recepcjonista)

Kontrybucja (1966) (Żandarm)

Miś (1980) (Spiker w tv)

Pieczone gołąbki (1966) (Gość z Zachodu)

Życie na gorąco () (Recepcjonista)

Kopernik (serial) ()

Kopernik (1972) (Sługa Łukasza Watzenrode)

Rycerze i rabusie () (Sługa Klofasa)

Sceny nocne (1989) (Gość w salonie barona Niemana)

Janosik (serial) () (Hajduk)

Tulipan () (Porucznik Szota)

Zamach stanu (1980) (Minister)

Czerwone ciernie (1976) (Adiutant)

Filip z konopi (1981) (Sprzedawca w sklepie RTV)

Ogniomistrz Kaleń (1961)

Złota kaczka (1976) (Sprzedawca konia)

Za rok, za dzień, za chwilę... (1976) (Rotmistrz)

Dom () (Mężczyna w pociągu)

Kazimierz Wielki (1975) (Rycerz)

Bołdyn (1981) (Czeczot)

Wielka miłość Balzaka (1973) (Wierzyciel Balzaka)

Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (1979) (Żandarm)

Jak rozpętałem drugą wojnę światową (1969) (Tłumacz Uśmiechniętego)

Modrzejewska (1989)

d4c72x1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4c72x1
d4c72x1
d4c72x1