ycipk-4izwln
ycipk-4izwln

Wirgiliusz Gryń - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Wesele (1972) (1972) (upiór (Jakub Szela))

Bestia (1978) (Lipkowski)

Klejnot wolnego sumienia (1981) (Mielecki)

Klucznik (1979) (Klucznik)

Aria dla atlety (1979) (Hitzler)

Ślad na ziemi (serial) () (Marian Matyja)

Koniec naszego świata (1964) (Rosjanin, więzień Oświęcimia)

Zaraza (1971) (Traktorzysta)

Południk zero (1970) (Witek)

Kolega Pana Boga (1986)

Umarli rzucają cień (1978) (Wasyl)

Ptaki, ptakom... (1975) (Kopocz)

Szarada (1977) (Oficer śledczy)

Beata (1964) (latarnik)

Anna i wampir (1981) (kapitan Andrzej Jaksa, szef grupy dochodzeniowej)

Pastorale heroica (1983) (Józef Łopuch)

Dom () (Stanisław Jasiński)

Żywot Mateusza (1967) (Jan)

Mgła (1976) (1976) (Sekretarz partii)

Bołdyn (1981) (Generał Bołdyn)

Jak rozpętałem drugą wojnę światową (1969) (Józek)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4izwln
ycipk-4izwln
ycipk-4izwln