Trwa ładowanie...
d3sqh5y

Wirgiliusz Gryń

Najnowsze informacje
4.5
(6 głosów)
Oceń:
Filmografia:

Wesele (1972) (1972) (upiór (Jakub Szela))

Bestia (1978) (Lipkowski)

Klejnot wolnego sumienia (1981) (Mielecki)

Klucznik (1979) (Klucznik)

Aria dla atlety (1979) (Hitzler)

Ślad na ziemi (serial) () (Marian Matyja)

Koniec naszego świata (1964) (Rosjanin, więzień Oświęcimia)

Zaraza (1971) (Traktorzysta)

Południk zero (1970) (Witek)

Kolega Pana Boga (1986)

Umarli rzucają cień (1978) (Wasyl)

Ptaki, ptakom... (1975) (Kopocz)

Szarada (1977) (Oficer śledczy)

Beata (1964) (latarnik)

Anna i wampir (1981) (kapitan Andrzej Jaksa, szef grupy dochodzeniowej)

Pastorale heroica (1983) (Józef Łopuch)

Dom () (Stanisław Jasiński)

Żywot Mateusza (1967) (Jan)

Mgła (1976) (1976) (Sekretarz partii)

Bołdyn (1981) (Generał Bołdyn)

Jak rozpętałem drugą wojnę światową (1969) (Józek)

d3sqh5y

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3sqh5y
d3sqh5y
d3sqh5y