ycipk-4m3ip2
ycipk-4m3ip2

Włodzimierz Skoczylas - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Walet pikowy (1960) (Marynarz przemytnik)

Piątka z ulicy Barskiej (1953) (Franek Kruk)

150 na godzinę (1971) (Urzędnik w sprawie koncesji)

Pieczona gęś (1967) (Ojciec chłopca)

Niewiarygodne przygody Marka Piegusa () (Zezowaty)

Historia jednego myśliwca (1958) (Zygmunt)

Kwiat paproci (1972) (Trąpek)

O dwóch takich, co ukradli księżyc (1962)

Irena do domu! (1955) (Władek)

Rzeczpospolita babska (1969)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (kominiarz; nie występuje w czołówce)

Zaczarowane podwórko (1974) (Drosselmajer)

Bicz boży (1966) (kierownik sprzedaży w spółdzielni Naprzód)

Przyłbice i kaptury (1985) (Fałszywy handlarz relikwiami porywający Unę)

Cafe "Pod Minogą" (1959) (Piskorszczak Szmaja)

Katarynka (1967) (Kataryniarz)

Krzyżacy (1960) (Sanderus)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4m3ip2
ycipk-4m3ip2
ycipk-4m3ip2