ycipk-1vuom0
ycipk-1vuom0

Włodzimierz Wiszniewski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Dwa księżyce (1993) (Gospodarz)

Awans (1974)

Powrót do Polski (1988) (Kontrowicz)

Tajemnica Enigmy (1979) (Gestapowiec)

Spadek (1988) (Słobodzian)

Polonia Restituta (1980) (Działacz)

Kuchnia polska (film) (1991) (Sołtys)

Tam, gdzie żyją Eskimosi (2002) (Sprzedawca samochodu)

Profesor na drodze (1973) (Bardziak)

Życie na gorąco () (Podgórny)

Polonia Restituta (serial) () (Działacz)

Zamach stanu (1980) (Mieczysław Mastek)

Nowy Jork - czwarta rano (1998)

Ile jest życia (1974) (Dyrektor fabryki)

Katastrofa w Gibraltarze (1983) (Winston Churchill)

Zakole (1988) (Władysław)

Wyrok śmierci (1980) (1980) (Oficer SS)

Modrzejewska (1989) (Aktor)

Mistrz i Małgorzata (1988)

Chichot Pana Boga (1988) (Mieszkaniec bloku Webera)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1vuom0
ycipk-1vuom0
ycipk-1vuom0