Trwa ładowanie...
d2voi9b

Zbigniew Józefowicz

Najnowsze informacje
5.0
(1 głos)
Oceń:
Filmografia:

Wraki (1956) (1956) (Antoni Barnat)

Powrót do Polski (1988) (Redaktor naczelny Kuriera)

Łuk Erosa (1987) (Karowski)

Republika nadziei (1986) (ojciec ucznia)

Dwaj panowie "N" (1961) (Stefan)

Profesor na drodze (1973) (Milicjant Kucharski)

Polonia Restituta (serial) () (Ignacy Daszyński)

Z przygodą na ty ()

Zapalniczka (1970) (Major Szletyński)

Dziewczyna z Mazur () (Dyrektor WZPRTV)

Pod gwiazdą frygijską (1954)

Wielka, większa i największa (1963) (Milicjant)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (żołnierz z bródką, wuj Felka)

Prom (1970) (Żołnierz)

Seksolatki (1972) (Marek Kowalik, ojciec Tomka)

d2voi9b

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2voi9b
d2voi9b
d2voi9b