ycipk-15hrji
ycipk-15hrji

Zbigniew Józefowicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Wraki (1956) (1956) (Antoni Barnat)

Powrót do Polski (1988) (Redaktor naczelny Kuriera)

Łuk Erosa (1987) (Karowski)

Republika nadziei (1986) (ojciec ucznia)

Dwaj panowie "N" (1961) (Stefan)

Profesor na drodze (1973) (Milicjant Kucharski)

Polonia Restituta (serial) () (Ignacy Daszyński)

Z przygodą na ty ()

Zapalniczka (1970) (Major Szletyński)

Dziewczyna z Mazur () (Dyrektor WZPRTV)

Pod gwiazdą frygijską (1954)

Wielka, większa i największa (1963) (Milicjant)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (żołnierz z bródką, wuj Felka)

Prom (1970) (Żołnierz)

Seksolatki (1972) (Marek Kowalik, ojciec Tomka)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-15hrji
ycipk-15hrji
ycipk-15hrji