Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Zbigniew Józefowicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Wraki (1956) (1956) (Antoni Barnat)

Powrót do Polski (1988) (Redaktor naczelny Kuriera)

Łuk Erosa (1987) (Karowski)

Republika nadziei (1986) (ojciec ucznia)

Dwaj panowie "N" (1961) (Stefan)

Profesor na drodze (1973) (Milicjant Kucharski)

Polonia Restituta (serial) () (Ignacy Daszyński)

Z przygodą na ty ()

Zapalniczka (1970) (Major Szletyński)

Dziewczyna z Mazur () (Dyrektor WZPRTV)

Pod gwiazdą frygijską (1954)

Wielka, większa i największa (1963) (Milicjant)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (żołnierz z bródką, wuj Felka)

Prom (1970) (Żołnierz)

Seksolatki (1972) (Marek Kowalik, ojciec Tomka)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw