Trwa ładowanie...
d4g30a0

Zbigniew Józefowicz

Najnowsze informacje
5.0
(1 głos)
Oceń:
Filmografia:

Wraki (1956) (1956) (Antoni Barnat)

Powrót do Polski (1988) (Redaktor naczelny Kuriera)

Łuk Erosa (1987) (Karowski)

Republika nadziei (1986) (ojciec ucznia)

Dwaj panowie "N" (1961) (Stefan)

Profesor na drodze (1973) (Milicjant Kucharski)

Polonia Restituta (serial) () (Ignacy Daszyński)

Z przygodą na ty ()

Zapalniczka (1970) (Major Szletyński)

Dziewczyna z Mazur () (Dyrektor WZPRTV)

Pod gwiazdą frygijską (1954)

Wielka, większa i największa (1963) (Milicjant)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (żołnierz z bródką, wuj Felka)

Prom (1970) (Żołnierz)

Seksolatki (1972) (Marek Kowalik, ojciec Tomka)

d4g30a0

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4g30a0
d4g30a0
d4g30a0