ycipk-3zhmed
ycipk-3zhmed

Zdzisław Leśniak - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Bariera (1966) (kelner)

Spotkania w mroku (1960) (żołnierz amerykański; nie występuje w napisach)

Decyzja (1960) (Pacjent)

Ten okrutny, nikczemny chłopak (1972) (Adwokat)

Decyzja (1960) (Pacjent w szpitalu)

Ubranie prawie nowe (1963) (Urzędnik kościelny)

Janosik (serial) () (Włoski kupiec)

Tysiąc talarów (1959) (Weselnik)

Upał (1964) (sekretarz ambasadora)

Chudy i inni (1966) (aktor grający Błazna)

Wycieczka w nieznane (1967) (scenarzysta Groszek)

Mniejszy szuka Dużego (1975) (Bartolomeo)

Prawdziwy koniec wielkiej wojny (1957) (mężczyzna na ulicy prowadzący orszak weselny)

ycipk-3zhmed
ycipk-3zhmed
ycipk-3zhmed