ycipk-3m6ob0
ycipk-3m6ob0

Zygmunt Zintel - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Wraki (1956) (1956) (Mundek)

Walet pikowy (1960) (Detektyw)

Ewa chce spać (1957) (inspektor)

Przygoda Stasia( (1970) (Burmistrz)

Zimowy zmierzch (1956) (stary Krywka)

Czarci żleb (1949)

Pieczona gęś (1967) (Mężczyzna z walizką)

Najlepszy kolega (1970) (Felicjan)

Murmurando (1981) (Władysław Bielak)

Niewiarygodne przygody Marka Piegusa () (Hipolit Kwass)

Śledztwo (1973) (Dozorca cmentarza)

Ziemia (1956) (Sławniak)

Szkice warszawskie (1969) (Gestapowiec)

Niedziela sprawiedliwości (1965) (Gość Markowskiego)

Allegro vivace (1965)

Beata (1964) (dyrektor szkoły)

Ile jest życia (1974) (Kierownik)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (żołnierz radziecki wiozący Pawłowskiego do Świerczewskiego)

Pociąg (1959)

Milczenie (1963) (1963) (Sitnik)

Matka Joanna od Aniołów (1960) (Wołodkowicz)

Marynia (1983) (Lekarz)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (strażnik przy pałacu królewskim; nie występuje w czołówce)

Człowiek na torze (1956) (Sałata)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3m6ob0
ycipk-3m6ob0
ycipk-3m6ob0