Trwa ładowanie...
d2a79vw

Adam Perzyk

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d2a79vw
Filmografia:

Bariera (1966)

Kontrybucja (1966) (Fotograf)

Weekendy (1963) (konduktor w autobusie; nie występuje w napisach)

Pieczone gołąbki (1966) (Waśkowski)

Trochę nadziei (1971) (Pensjonariusz sanatorium)

Książę sezonu (1970) (Robotnik)

Cierpkie głogi (1966) (Mężczyzna)

Pożegnanie z diabłem (1956) (klient w restauracji; nie występuje w napisach)

Zapalniczka (1970) (Mężczyzna na bazarze)

Niedziela sprawiedliwości (1965) (Fryzjer)

Ogniomistrz Kaleń (1961)

Ktokolwiek wie... (1966) (adwokat Zdzisław Chojnacki, pełnomocnik Pierzchałowej)

Miasteczko (1958) (1958) (Sprzedawca dewocjonalii na odpuście)

Zdjęcie
d2a79vw
d2a79vw
d2a79vw
d2a79vw