Trwa ładowanie...
d1h2of6

Adam Perzyk

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Bariera (1966)

Kontrybucja (1966) (Fotograf)

Weekendy (1963) (konduktor w autobusie; nie występuje w napisach)

Pieczone gołąbki (1966) (Waśkowski)

Trochę nadziei (1971) (Pensjonariusz sanatorium)

Książę sezonu (1970) (Robotnik)

Cierpkie głogi (1966) (Mężczyzna)

Pożegnanie z diabłem (1956) (klient w restauracji; nie występuje w napisach)

Zapalniczka (1970) (Mężczyzna na bazarze)

Niedziela sprawiedliwości (1965) (Fryzjer)

Ogniomistrz Kaleń (1961)

Ktokolwiek wie... (1966) (adwokat Zdzisław Chojnacki, pełnomocnik Pierzchałowej)

Miasteczko (1958) (1958) (Sprzedawca dewocjonalii na odpuście)

d1h2of6

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1h2of6
d1h2of6
d1h2of6