Trwa ładowanie...
d2ykoa9

Adam Perzyk

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d2ykoa9
Filmografia:

Bariera (1966)

Kontrybucja (1966) (Fotograf)

Weekendy (1963) (konduktor w autobusie; nie występuje w napisach)

Pieczone gołąbki (1966) (Waśkowski)

Trochę nadziei (1971) (Pensjonariusz sanatorium)

Książę sezonu (1970) (Robotnik)

Cierpkie głogi (1966) (Mężczyzna)

Pożegnanie z diabłem (1956) (klient w restauracji; nie występuje w napisach)

Zapalniczka (1970) (Mężczyzna na bazarze)

Niedziela sprawiedliwości (1965) (Fryzjer)

Ogniomistrz Kaleń (1961)

Ktokolwiek wie... (1966) (adwokat Zdzisław Chojnacki, pełnomocnik Pierzchałowej)

Miasteczko (1958) (1958) (Sprzedawca dewocjonalii na odpuście)

Zdjęcie
d2ykoa9
d2ykoa9
d2ykoa9
d2ykoa9