WP
WP

Adolf Chronicki - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Popiół i diament (1958) (Podgórski)

Klejnot wolnego sumienia (1981) (Jakub Uchański)

Kardiogram (1971) (Wojciechowski)

Sekret (1973) (1973) (Starszy pan w kawiarni)

Spotkania w mroku (1960) (SS-man)

Miejsce dla jednego (1965) (Oficer MO)

Polonia Restituta (serial) () (Wacław Sieroszewski)

Ubranie prawie nowe (1963) (Mecenas)

Zaraza (1971) (Minister)

Cała naprzód (1966) ("Lochy ElsinoEryk, reżyser filmu ru" (opowieść 1))

Ogniomistrz Kaleń (1961) (Kotlak)

Za rok, za dzień, za chwilę... (1976) (Kornobis)

Dom świętego Kazimierza (1983) (Olizarowski)

Cień (1956) (Karbowski)

Krzyż walecznych (1958) (Ołdak)

WP
WP
WP