ycipk-16qeqb
ycipk-16qeqb

Adolf Chronicki - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Popiół i diament (1958) (Podgórski)

Klejnot wolnego sumienia (1981) (Jakub Uchański)

Kardiogram (1971) (Wojciechowski)

Sekret (1973) (1973) (Starszy pan w kawiarni)

Spotkania w mroku (1960) (SS-man)

Miejsce dla jednego (1965) (Oficer MO)

Polonia Restituta (serial) () (Wacław Sieroszewski)

Ubranie prawie nowe (1963) (Mecenas)

Zaraza (1971) (Minister)

Cała naprzód (1966) ("Lochy ElsinoEryk, reżyser filmu ru" (opowieść 1))

Ogniomistrz Kaleń (1961) (Kotlak)

Za rok, za dzień, za chwilę... (1976) (Kornobis)

Dom świętego Kazimierza (1983) (Olizarowski)

Cień (1956) (Karbowski)

Krzyż walecznych (1958) (Ołdak)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-16qeqb
ycipk-16qeqb
ycipk-16qeqb