Trwa ładowanie...
dpkrd4k

Artur Młodnicki

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Wesele (1972) (1972) (Wernyhora)

Biały niedźwiedź (1959) (dostojnik niemiecki)

Popiół i diament (1958) (konferansjer Kotowicz)

Dwie Brygady (1950) (scenograf Jan Grzelak)

Jak być kochaną (1962) (Tomasz)

Błękitny pokój (1965) (Anglik)

Opowieść Atlantycka (1954) (oficer Legii Cudzoziemskiej)

Ostatni etap (1947)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (Józef Beck ; nie występuje w czołówce)

Rękopis znaleziony w Saragossie (1964) (inkwizytor)

Metodrama (1971) (starszy pan)

dpkrd4k

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dpkrd4k
dpkrd4k
dpkrd4k