ycipk-3lg6sn
ycipk-3lg6sn

Bernard Hocke - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Magnificent Seven, The (1998) (Curly)

Negocjator (1998) (Sniper)

Dorwać małego (1995) (Agent Morgan)

Green Lantern (2011) (Party Guest)

Nazywał się Bagger Vance (2000) (News Photographer)

Abraham Lincoln: Łowca wampirów (2012) (Lekarz w Białym Domu)

Klient / The Client (1994) (1994) (sierżant Cooper)

Fakty i akty (1997) (Technician)

Pościg we mgle (2009) (Murphy Doucet)

Treme ()

Common Law () (Deputy Chief)

Złodziej () (Martin Armitage)

Glory Road (2006) (Airport Reporter)

K-Ville () (Harold Noyce)

Surowa sprawiedliwość (1994) (Bernie)

Fallen Angels (1993) (manager)

Sonny (2003) (sprzedawca)

Innocent Blood (1992) (Motel Clerk)

Big Easy, The (1996) (Fred)

W sieci (1994) (Security Guard)

Kula (1998) (Seaman)

Ława przysięgłych (2003) (Mason Foley)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3lg6sn
ycipk-3lg6sn
ycipk-3lg6sn