Trwa ładowanie...
d2y7leu
d2y7leu

David Pasquesi - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Urodzeni mordercy (1994) (kamerzysta)

Wróć do mnie (2000) (Tony)

Obserwator / The Watcher (2000) (2000)

Ścigany (1993) (Prezenter wiadomości)

Reakcja Łańcuchowa (1996) (Al Vanzetti)

Zakochani w Rzymie (2012) (Tim)

Ojciec panny młodej (1991) (Hank)

Light of Day (1987) (Sophomore)

Dzień Świstaka (1993) (psychiatra)

Zdarzyło się jutro () (Orville)

Studenciaki () (professor Beyser)

Common Law () (Henry Beckett)

Boss () (Jack Bentley)

Na psa urok (2006) (oficer Hanson)

Jim wie lepiej () (Dave)

Elvis Stories (1989) (Hal Moldman)

Miłosne gierki (2008) (spiker)

Powrót do klasy (2005) (Stew)

Anioły i demony (2009) (Vincenzi)

Pracownik miesiąca (2006) (Kyle Lacopa)

Zimne dranie (2005) (radny Wiliams)

Władcy marionetek (1994) (Vargas)

Zdjęcie
Podziel się
d2y7leu
d2y7leu
d2y7leu