Trwa ładowanie...
ycipk-ff7gbx
ycipk-ff7gbx

Frank Welker - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Mulan (1998) (Khan)

Droga do El Dorado (2000) (Altivo)

Hudson Hawk (1991)

Wielki powrót (2002)

Transformers: Wiek Zagłady (2014) (Galvatron)

Magiczny miecz - Legenda Camelotu (1998) (Ayden)

Spawn (1997) (Malebolgia)

Anakonda (1997) (Głos Anakondy)

Powerpuff Girls, The (2002)

Scooby Doo: Na wyspie Zombie (1998) (Fred)

Wakko`s Wish (1999) (Baron Thaddeus von Plotz III)

Zakochany kundel II: Przygody Chapsa (2001) (Reggie)

Chip i Dale Brygada RR () (Ribit)

Scooby-Doo () (Żaba)

Transformers Prime () (Megatron / Zombie Cliffjumper / Żołnierz Vehiconów / Kierowca ciężarówki)

Outback, The (2012) (Higgens / Byk)

Klub przyjaciół Myszki Miki () (Figaro/Buldog Butch/Pan Pettybone/Bella)

Smerfy 2 (2013) (Klakier)

Mroczny rycerz - Powrót, część 2 (2013) (Burmistrz Stevenson)

Scooby Doo i najeźdźcy z kosmosu (2000) (Fred)

Futurama: Wielka wyprawa Bendera (2007) (Nibbler / Fleb / Seymour)

Scooby Doo i duch czarownicy (1999) (Fred)

Mulan 2 (2004) (Cri-Kee)

Denver, ostatni dinozaur () (różne głosy)

Maska (serial) () (Milo / Mały Forthwright / Bramkarz w Coco Bongo / Rip Tide / Pacjent / Super Cold Virus / Struś / Rządzący / Strażnik / Esmeralda / Policjant / Hazmat Agent / Milrum / Niedźwiedź / Kapitan / Bulldog / Dr Sammy Namulus Jr. / Szef Luigi / Łysy orzeł / Pies)

Timon i Pumba () (Duch)

Gumisie () (Bobo / Finwithit / Pies strażnik / Flugel / Żaba / Byk / Rycerz / Zephyrs)

Scooby-Doo: Wakacje z duchami (2010) (Scooby-Doo / Fred Jones)

Kaczor Dodgers () (K-9/Ch'p/Doktor/Astro/Porucznik Thermador)

Mroczny rycerz powrót, część 1 (2012) (Burmistrz Stevenson / Prezenter pogody / Spiker w TV (głos) )

Kopciuszek 2: Spełnione marzenia (2002) (Lucyfer/Pom Pom/Bruno)

Futurama: Gra Bendera (2008) (Nibbler / Trolle / Tyranozaur Rex / Małpa / Niedźwiedź polarny / Szczur / Kurczaki / Tunelowy Potwór)

Return to Green Acres (1990) (Arnold)

Kopciuszek 3: Co by było gdyby (2007) (Lucyfer)

Atlantyda: Powrót Milo (2003) (Obby/Mantell)

Smerfy () (Poeta)

Laboratorium Dextera () (Monkey)

Władca Księgi (1994) (Horror)

Garfield: festyn humoru (2008) (Garfield / Delivery Gnome / Prop Boy / Leonard / Jeff)

Scooby-Doo i polowanie na czarownice (2000) (Fred Jones)

Aladyn: Powrót Dżafara (1994) (Abu)

Star Trek III: W poszukiwaniu Spocka (1984) (Wrzask Spocka)

Pocahontas II - Podróż do Nowego Świata (1998) (Flit)

Aladyn i król złodziei (1996) (Abu)

Itsy Bitsy Spider, The (1992) (Itsy Bitsy Spider)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-ff7gbx
ycipk-ff7gbx
ycipk-ff7gbx