ycipk-r1c9zi
ycipk-r1c9zi

George Kennedy - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Nowy Jork, USA

Filmografia:

Good Guys and the Bad Guys, The (1969) (Big John McKay)

Boston Strangler, The (1968) (Detektyw Phil DiNatale)

Hurry Sundown (1967) (Szeryf Coombs)

Szkoła stewardes (2003) (Pasażer zamawiający wódkę)

Naga broń 33 i 1/3: Ostateczna zniewaga (1994) (kapitan Hocken)

Martwy mózg (1990) (Vance)

Fools` Parade (1971) ('Doc' Council)

Savage Dawn (1985) (Tick Rand)

Port Lotniczy 75 (1974) (Joe Patroni)

Great American Tragedy, A (1972) (Brad Wilkes)

Distant Justice (1992) (Tom Bradfield)

River of Stone (1994)

Bolero (1984)

Synowie Katie Elder (1965) (Curley)

Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues (1987) (Gen. Nelson Miles)

Faceci w Bieli (1998) (General Vice)

Miraż (1965) (Willard)

Tuż przed świtem (1981) (Roy McLean)

Double McGuffin, The (1979) (Talasek)

Kolejny szczęśliwy dzień (2011) (Joe)

International Airport (1985) (Rudy Van Leuven)

Liberty (1986) (Seamus Reilly)

Paskudny Dingus Magee (1970) (Herkimer 'Hoke' Birdsill)

Nie wracaj w te strony (2005) (Reżyser)

Naga broń 2 1/2: Kto obroni prezydenta? (1991) (kapitan Hocken)

Naga Broń - Z akt Wydziału Specjalnego (1988) (kapitan Hocken)

Radioactive Dreams (1985) (Spade Chandler)

Concorde: Airport `79, The (1979) (kpt. Joe Patroni)

Delta Force, The (1986) (Ojciec O'Malley)

Szarada (1963) (Herman Scobie)

Wojna o pokój (1965) (płk. Gregory)

Lot Feniksa (1965) (Bellamy)

Parszywa dwunastka (1967) (Max Ambuster)

Ale zabawa (1969) (Johanson)

Port Lotniczy (1970) (Joe Patroni)

Trzęsienie ziemi (1974) (sierżant Lew Slade)

Synowie szeryfa (1973) (Abe Fraser)

Śmierć na Nilu (1978) (Andrew Pennington)

Akcja na Eigerze (1975) (Ben Bowman)

Hush... Hush, Sweet Charlotte (1964) (Foreman)

Shenandoah (1965) (płk. Fairchild)

Half Nelson (1985)

Nieugięty Luke (1967) (Dragline)

Thunderbolt and Lightfoot (1974) (Red Leary)

Port Lotniczy 77 (1977) (Joe Patroni)

Brass Target (1978) (Gen. George S. Patton)

Small Soldiers (1998) (Brick Bazooka (głos))

ycipk-r1c9zi
ycipk-r1c9zi
ycipk-r1c9zi