Trwa ładowanie...
d4ixqni
d4ixqni

Jan Łopuszniak

Najnowsze informacje
1.0
(1 głos)
Oceń:
d4ixqni
Filmografia:

Łuk Erosa (1987) (stary Ramke)

Republika nadziei (1986) (obrońca)

Sami swoi (1967) (Niemiecki ksiądz)

Raj na ziemi (1970) (1970)

Pierwsza miłość (1971) (1971)

Uciec jak najbliżej (1971) (Portier w szpitalu)

Desperacja (1988) (Żyd, właściciel lombardu)

Polonia Restituta (serial) () (Członek rządu lubelskiego)

Ubranie prawie nowe (1963)

To ja zabiłem (1974) (Sędzia)

Późne popołudnie (1964) (Pracownik klubu Tempo)

Droga na Zachód (1961)

Fortuna (1972) (Bogacz rozdający dolary)

Ludzie z pociągu (1961) (tłumacz gestapowca)

Ile jest życia (1974) (Bileter)

Ciosy (1980) (Recytator na akademii w remizie)

Marynia (1983) (Woźniakowski)

Rajska jabłoń (1985) (Sędzia)

Bumerang (1966) (Recepcjonista w hotelu)

Metodrama (1971) (Klient z paczką na poczcie)

Zdjęcie
d4ixqni
d4ixqni
d4ixqni
d4ixqni