ycipk-4hw3ix
ycipk-4hw3ix

Jan Paweł Kruk - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Domaniewice, Polska

Filmografia:

Europa Europa (1990) (Konduktor w tramwaju)

Pokój z widokiem na morze (1977) (Milicjant)

Siekierezada (1985) (Gajowy)

Kingsajz (1987) (Muchomor)

Wierna rzeka (1983) (Kozak)

Republika nadziei (1986) (Kaczmarek)

Konopielka (1981) (Dunaj)

Miejsce na ziemi (1959) (Kowalski)

Dzieje grzechu (1975) (Znajomy Horsta w kawiarni)

Osobisty pamiętnik grzesznika przez niego samego spisany (1985) (Strażnik)

Przygoda Stasia( (1970) (Gość sędziego)

Pismak (1984) (Strażnik więzienny)

Prywatne śledztwo (1986) (Zabity kierowca ciężarówki)

Łabędzi śpiew (1988) (Henryk Dąbrowski)

Potem nastąpi cisza (1965) (Sęk)

Dwoje bliskich obcych ludzi (1974)

Honor dziecka (1976) (Strażak)

Powrót wabiszczura (1989) (Jąkała)

Stary człowiek i pies (2008) (Józef)

Pieczone gołąbki (1966) (Mietek)

Życie na gorąco () (Franz Jakob)

Syzyfowe prace (serial) () (Trznadlewski)

Placówka (1979) (Parobek Hamera)

Ziemia obiecana (serial) () (Mateusz)

Skarb trzech łotrów (1972) (Dźwigowy)

Cierpkie głogi (1966)

Niedziela sprawiedliwości (1965) (Zenek)

Gdańskie opowieści (1981) (Max Grubnau)

20 lat później (1993) (Sekretarz SED)

Szatan z 7 klasy (2006) (Uczeń - harcerz)

Zielona ziemia (1978) (Komisarz policji)

Umarli rzucają cień (1978) (Listonosz)

Panienka z okienka (1964) (Zbój)

Beata (1964) (Milicjant)

Dzieje Mistrza Twardowskiego (1995) (Diabeł)

Ile jest życia (1974) (Szabrownik)

Vabank II czyli Riposta (1984) (Specjalista od)

Piekło i niebo (1966) (Pasażer autobusu)

Kochajmy syrenki (1966) (Alojzy)

Zawsze w niedzielę (1965) (Felek)

Milioner (1977) (Wiktor)

Święta wojna (1965) (Chachuła)

Między ustami a brzegiem pucharu (1987) (Pracownik kabaretu Tamburyn)

Ostatnie dni (2005) (Porucznik)

Torowisko (1999) (Kolejarz)

Doktor Ewa (1970) (Tragarz)

Kawalerskie życie na obczyźnie (1992) (Gospodarz)

Fucha (1983) (Kamieniarz Małolat)

Śpiewy po rosie (1982) (Młody Plichowski)

Bołdyn (1981) (Wołk)

Trzecia granica (1975) (Kurier)

Jak rozpętałem drugą wojnę światową (1969) (Marynarz w tawernie)

Bokser (1966) (Milicjant)

Doktor Murek (1979) (Kazika)

Zaklęty dwór (1976) (Lokaj)

Kanalia (1990) (Fotograf)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4hw3ix
ycipk-4hw3ix
ycipk-4hw3ix