Trwa ładowanie...
d4bhqo0

Jerzy Block

Najnowsze informacje
3.0
(2 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Salto (1965) (stary)

Zerwany most (1962)

Nad Niemnem (1986) (Dziadek Janiny)

Znaki na drodze (1969) (Portier Kurek)

Konopielka (1981) (tatko)

Bielszy niż śnieg (1975) (pisarz)

Skok (1967) (1967)

Tętno (1985) (Współlokator Adolfa)

Na wylot (1972) (zamordowany staruszek)

Godzina szczytu (1973)

Decyzja (1960) (Aptekarz)

Nad Niemnem (serial) () (Dziadek Jadwigi Domontówny)

Karabiny (1981) (chłop)

Fort 13 (1984) (Kamerdyner)

Decyzja (1960) (Aptekarz)

To ja zabiłem (1974) (Świadek Wysocki)

Zaraza (1971) (Chory skierowany do Wilkonia)

Mężczyźni na wyspie (1962) (Król)

Fortuna (1972) (Staruszek)

Linia (1974)

Ludzie z pociągu (1961) (zawiadowca Kaliński)

Za rok, za dzień, za chwilę... (1976) (Anglik)

Zofia (1976) (Pensjonariusz domu starców)

d4bhqo0

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4bhqo0
d4bhqo0
d4bhqo0