Trwa ładowanie...
d3zzkro
d3zzkro

Jerzy Block - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Salto (1965) (stary)

Zerwany most (1962)

Nad Niemnem (1986) (Dziadek Janiny)

Znaki na drodze (1969) (Portier Kurek)

Konopielka (1981) (tatko)

Bielszy niż śnieg (1975) (pisarz)

Skok (1967) (1967)

Tętno (1985) (Współlokator Adolfa)

Na wylot (1972) (zamordowany staruszek)

Godzina szczytu (1973)

Decyzja (1960) (Aptekarz)

Nad Niemnem (serial) () (Dziadek Jadwigi Domontówny)

Karabiny (1981) (chłop)

Fort 13 (1984) (Kamerdyner)

Decyzja (1960) (Aptekarz)

To ja zabiłem (1974) (Świadek Wysocki)

Zaraza (1971) (Chory skierowany do Wilkonia)

Mężczyźni na wyspie (1962) (Król)

Fortuna (1972) (Staruszek)

Linia (1974)

Ludzie z pociągu (1961) (zawiadowca Kaliński)

Za rok, za dzień, za chwilę... (1976) (Anglik)

Zofia (1976) (Pensjonariusz domu starców)

Zdjęcie
Podziel się
d3zzkro
d3zzkro
d3zzkro