ycipk-345608
ycipk-345608

Jerzy Januszewicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Wilno

Filmografia:

Odejścia, powroty (1973) (Pijaczek)

Rozmowy kontrolowane (1991) (Wacek)

Nie ma róży bez ognia (1974) (Listonosz)

Rośliny trujące (1985) (Gość na weselu Juliusza)

Niech żyje miłość (1991) (Policjant)

Chłopi (1973) (1973) (Mieszkaniec Lipiec)

Panny i wdowy (1991) (Właściciel lokalu)

Pierścień i róża (1986)

Do domu (1988) (Gruby góral)

Poszukiwany, poszukiwana (1972) (Mężczyzna w tramwaju)

Gdzie woda czysta i trawa zielona (1977) (Dyrektor domu dziecka)

Pierścień i róża (serial) ()

A jeśli będzie jesień... (1976) (Florek)

Kitka (1975)

Zniszczyć pirata (1972) (Wojtek)

Zniszczyć pirata (1972) (Wojtek)

Janosik (serial) () (Bogaty góral)

Wielki podryw (1978) (Inżynier w fabryce)

Zamach stanu (1980) (Generał u Piłsudskiego)

Mów mi Rockefeller (1990) (Dentysta u szejka)

Ga, ga. Chwała bohaterom (1985) (Barman)

Tysiąc talarów (1959) (Maciej)

Album Polski (1970) (Mężczyzna obserwujący zabicie Józka)

Jej powrót (1975) (Przemysłowiec)

Piekło i niebo (1966) (Pasażer autobusu)

Kochajmy syrenki (1966) (Pan proszący o sól)

Kwiat paproci (1972) (Karol)

Historia niemoralna (1990) (Kierownik lokalu)

Zacne grzechy (1963) (Prowadzący Zofię na kaźń)

Awantura o Basię (1995) (Woźnica)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (oficer; nie występuje w czołówce)

Podróżni jak inni (1969) (Pasażer)

Hasło Korn (1968) (Masażysta)

S.O.S. (1974) (Jasio)

Obrazki z życia (1975) (Ławnik)

Piłkarski poker (1988) (Prezes Odlewu)

ycipk-345608
ycipk-345608
ycipk-345608