ycipk-1kqi8s
ycipk-1kqi8s

Joanna Cassidy - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Haddonfield, New Jersey, USA

Filmografia:

Łowca androidów (1982)

Outfit, The (1974) (Rita)

Loved (1997) (Elenore Amerson)

Duchy Marsa (2001)

Kto wrobił królika Rogera? (1988) (Dolores)

Blade Runner (1997) (Zhora)

Skradzione życie (2009) (Lea Adkins)

Samotne serca (1991) (Erin)

Prawie doskonali () (Norma)

Gra zmysłów (2008) (Rose)

Siostra Hawthorne () (Amanda Hawthorne)

W kręgu oszustwa (1998) (Elaine Greer)

Anatomia prawdy () (Joan Hunt)

Stukostrachy (1993) (Szeryf Ruth)

Pod Ostrzałem (1983) (Claire)

Przesyłka (1989) (Eileen Gallagher)

Fourth Protocol, The (1987) (Irina Vassilieva)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1kqi8s
ycipk-1kqi8s
ycipk-1kqi8s