ycipk-314lv4
ycipk-314lv4

Joanna Cassidy - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

02.08.1945

Miejsce urodzenia

Haddonfield, New Jersey, USA

Filmografia

Łowca androidów (1982)

Outfit, The (1974) (Rita)

Loved (1997) (Elenore Amerson)

Duchy Marsa (2001)

Kto wrobił królika Rogera? (1988) (Dolores)

Blade Runner (1997) (Zhora)

Skradzione życie (2009) (Lea Adkins)

Samotne serca (1991) (Erin)

Prawie doskonali () (Norma)

Gra zmysłów (2008) (Rose)

Siostra Hawthorne () (Amanda Hawthorne)

W kręgu oszustwa (1998) (Elaine Greer)

Anatomia prawdy () (Joan Hunt)

Stukostrachy (1993) (Szeryf Ruth)

Pod Ostrzałem (1983) (Claire)

Przesyłka (1989) (Eileen Gallagher)

Fourth Protocol, The (1987) (Irina Vassilieva)

ycipk-314lv4
ycipk-314lv4
ycipk-314lv4