ycipk-3nhd57
ycipk-3nhd57

John-Clay Scott - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

26.07.1957

Miejsce urodzenia

Blythe, California, USA

Filmografia

Inspektor Gadżet (1999)

Bardzo dziki zachód (1999)

Wielki Joe (1998)

Austin Powers: agent specjalnej troski (1997) (Don Luigi)

Feeling Minnesota (1996)

Gatunek (1995)

Conan Barbarzyńca (1982)

Shattered (1991)

Josh and S.A.M. (1993)

Spider-Man (2002)

Włamanie na śniadanie (2001) (Cement Truck Driver)

Ed (1996) (Banana Truck Driver)

Za Horyzontem (1992) (Boxer)

Tango i Cash (1989)

Mistrz kamuflażu (2002)

Za szybcy, za wściekli (2003)

Ścigany (1993) (wściekły motocyklista w tunelu)

Gia (1998) (policjant)

George Wallace (1997) (Big Jim Folsom Body Guard)

Ruthless People (1986)

Prawo krwi (1989)

Ja, Irena i Ja (2000)

Czerwony świt (1984)

Dr Dolittle 2 (2001)

Vice Versa (1988)

Reakcja Łańcuchowa (1996)

Duch III (1988)

Władcy Wszechświata (1987)

Noc kawalerów (2006)

Short Circuit (1986)

W bagnie Los Angeles (1995)

Dziewczyna z sąsiedztwa (2004) (Rent-A-Cop)

Jaś Fasola: Nadciąga totalny kataklizm (1997)

Szklana pułapka 3 (1995)

Godziny szczytu (1998)

Oni żyją (1988)

Christine (1983)

Uciekający pociąg (1985)

Powrót do przyszłości (1985)

Rambo II (1985)

Powrót Batmana (1992)

Chwała (1989)

Powrót do przyszłości II (1989)

Na przedmieściach (1989)

Uciekinier (1987)

Silverado (1985)

Syn prezydenta (1992)

Justified: Bez przebaczenia () (Gus)

Pierwsze 20 milionów (2002)

Nie ma to jak hotel () (dostawca)

Państwo młodzi: Chuck i Larry (2007)

Sześć stóp pod ziemią ()

Ujęcie (2004)

Every Breath (1993)

Dead Man on Campus (1998)

Z księżyca spadłeś? (2000)

Cherokee Kid, The (1996)

Apartament dla orangutana (1996)

Fatal Beauty (1987)

Overnight Delivery (1998)

Czysta krew ()

Eagle Eye (2008)

Wanted: Dead or Alive (1987) (strażnik)

Sunset Grill (1993)

Sądna noc (1993)

Dziewczyna z komputera (1985)

Tall Tale (1995)

Ślepa furia (1989)

Protokół (1984)

Obóz marzeń (1994)

Tank Girl (1995)

Najlepszy kumpel Pana Boga (1996) (Święty Mikołaj)

Trop (1985)

Stuknięty bliźniak (1992)

Band of the Hand (1986)

Jumpin` Jack Flash (1986)

Dragnet (1987)

Na łonie natury (1988)

Off Limits (1988)

Żywy Zapalnik (1992)

Starman (1984)

Eksplozja (1994)

Ruckus (1982)

Doktor Hollywood (1991)

Człowiek w czerwonym bucie (1985)

Angel`s Dance (1999)

Zakochani młodzi lekarze (1982)

Błękitny Grom (1983)

Footloose (1984) (1984)

Buffy postrach wampirów (1992)

Żółtodziób (1990)

Zwariowani detektywi (1990)

Lot / Flight of the Intruder (1991) (1991)

Beztroskie lata w Ridgemont High (1982)

Looney Tunes znowu w akcji (2003)

ycipk-3nhd57
ycipk-3nhd57
ycipk-3nhd57