ycipk-1aspeg
ycipk-1aspeg

Józef Grzeszczak - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

16.03.1945

Miejsce urodzenia

Pleszew

Filmografia

Wyjazd integracyjny (2011)

The wall (1980) (Sierżant niemiecki)

Klejnot wolnego sumienia (1981) (Kompan)

Horror w Wesołych Bagniskach (1995)

Ojciec Królowej (1979) (Jeździec)

Polonia Restituta (1980)

Hotel klasy lux (1979) (Fagas)

Znachor (1981) (Mieszkaniec Radliszek)

Gorączka (1981) (1981) (Woźnica dorożki)

Biały mazur (1978) (Pisarz)

Pasja (1977) (1977) (Kawalerzysta)

Aria dla atlety (1979) (Żandarm)

Około północy (1986)

Ślad na ziemi (serial) () (Robotnik przy wywrotnicy)

Misja () (Republikanin)

Mur () (Sierżant niemiecki)

Honor dziecka (1976) (Strażak)

Na krawędzi nocy (1983)

Smak czekolady (1982)

Życie na gorąco ()

Placówka (1979) (Kolonista)

Srebrny lis Felicji T. (2012)

Zamach stanu (1980) (Podróżny)

Umarli rzucają cień (1978) (Żołnierz Waffen SS)

Kim jest ten człowiek? (1984)

Ptaki, ptakom... (1975) (Dywersant)

Śmierć prezydenta (1977) (Prowodyr)

Gniazdo (1974) (Jeździec)

Czerwone ciernie (1976) (Jeździec)

Linia (1974) (Robotnik drogowy)

Urodziny młodego warszawiaka (1980) (Mężczyzna w tramwaju)

Królowa Bona (1980) (Jeżdziec)

Epitafium dla Barbary Radziwiłłówny (1982) (Dworzanin)

Pogotowie przyjedzie (1981) (Sierżant MO)

Tajemnica puszczy (1990)

Kazimierz Wielki (1975) (Członek świty królewskiej)

Wyrok śmierci (1980) (1980) (Tajniak)

Ultimatum (1984) (Pułkownik zabity przez Bońka)

Mgła (1976) (1976) (Krak)

Czułe miejsca (1980) (Ofiara)

Ślad na ziemii (1978) (Robotnik przy wywrotnicy)

Przyłbice i kaptury (1985)

Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (1979) (Powstaniec)

Mazepa (1975) (Jeździec króla)

Trzecia granica (1975) (Góral)

Noce i dnie (1975) (Oficer rosyjski)

Potop (1974) (Trębacz)

Nagrody i odznaczenia (1973) (NSZ-owiec)

ycipk-1aspeg
ycipk-1aspeg
ycipk-1aspeg