Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Kelly Hu - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

13.02.1968

Miejsce urodzenia

Honolulu, Hawaii, USA

Filmografia

Doors (1991) (Dorothy)

X-Men 2 (2003) (Lady Deathstrike/Anne Reynolds)

Batman w cieniu Czerwonego Kaptura (2010) (Pani Li)

Od kołyski aż po grób (2003)

Dziwne dni (1995) (Anchor Woman)

Król Skorpion (2002) (The Sorceress)

Bibliotekarz: Tajemnica Włóczni (2004) (Lana, członkini Braterstwa Węży)

Bezlitosna (2008) (Hanover)

One West Waikiki () (Dr Midori)

Jaskinia diabła (2006) (Caitlin)

Wolverine (2013) (Yuriko Oyama / Lady Deathstrike)

Phineas and Ferb (2014) (Stacy Hirano)

Fineasz i Ferb: Podróż w drugim wymiarze (2011) (Stefa Hirano)

Liga Młodych () (Paula Croc / Atlantycka ochroniarka / Jade Nguyen / Cheshire)

Tajniak z klasą (2005) (Lisa Brooks)

Poślubione armii () (Jordana Davis)

W nagłym wypadku () (Kelly Lee)

Pamiętniki wampirów () (Pearl)

Na linii strzału () (Jane Kwan / Ahn Li)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Angie Salinger)

Piątek trzynastego VIII: Jason zdobywa Manhattan (1989) (Eva Watanabe)

American Eyes (1991) (TV)

Star Command (1996) (Ensign Yukiko Fujisaki)

Fakin' Da Funk (1997)

Odwrócić przeznaczenie (2007) (Jiyoung)

Tour of Duty (1987) (Wietnamska DJ-ka)

Surf Ninjas (1993) (Ro-May)

No Way Back (1995) (Seiko)

Stiletto (1969) (Hanover)

Grand Knockout Tournament, The (1987) (Lai Lai Zhen)

Harley Davidson and the Marlboro Man (1991) (Suzie)

Boomtown (1985) (Rachel Durrell)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw