Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Mariusz Gorczyński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Filmografia

Anioł w szafie (1987) (pijaczek)

Koniec nocy (1956) (Rysiek Bednarek)

Rodzina Kanderów () (urzędnik ministerstwa)

Fachowiec (1987) (Agent policji)

Polonia Restituta (serial) () (Rozbrajany oficer niemiecki)

Poczmistrz (1967) (Porucznik Osipowicz)

Zapalniczka (1970) (Władek)

Dwie wigilie (1986) (Barman)

Mów mi Rockefeller (1990) (Kierownik sklepu)

Kochajmy syrenki (1966) (Marian Anto)

Ciosy (1980) (Barman w retrospekcji)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (2 role: wyrostek w stolicy; ludożerca; nie występuje w napisach)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw