Trwa ładowanie...
d1oadhl
d1oadhl

Mariusz Gorczyński

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Anioł w szafie (1987) (pijaczek)

Koniec nocy (1956) (Rysiek Bednarek)

Rodzina Kanderów () (urzędnik ministerstwa)

Fachowiec (1987) (Agent policji)

Polonia Restituta (serial) () (Rozbrajany oficer niemiecki)

Poczmistrz (1967) (Porucznik Osipowicz)

Zapalniczka (1970) (Władek)

Dwie wigilie (1986) (Barman)

Mów mi Rockefeller (1990) (Kierownik sklepu)

Kochajmy syrenki (1966) (Marian Anto)

Ciosy (1980) (Barman w retrospekcji)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (2 role: wyrostek w stolicy; ludożerca; nie występuje w napisach)

Zdjęcie
d1oadhl
d1oadhl
d1oadhl
d1oadhl