Trwa ładowanie...
d2j0j6c

Mariusz Gorczyński

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Anioł w szafie (1987) (pijaczek)

Koniec nocy (1956) (Rysiek Bednarek)

Rodzina Kanderów () (urzędnik ministerstwa)

Fachowiec (1987) (Agent policji)

Polonia Restituta (serial) () (Rozbrajany oficer niemiecki)

Poczmistrz (1967) (Porucznik Osipowicz)

Zapalniczka (1970) (Władek)

Dwie wigilie (1986) (Barman)

Mów mi Rockefeller (1990) (Kierownik sklepu)

Kochajmy syrenki (1966) (Marian Anto)

Ciosy (1980) (Barman w retrospekcji)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (2 role: wyrostek w stolicy; ludożerca; nie występuje w napisach)

d2j0j6c

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2j0j6c
d2j0j6c
d2j0j6c