Trwa ładowanie...
d578kih

Mariusz Gorczyński

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d578kih
Filmografia:

Anioł w szafie (1987) (pijaczek)

Koniec nocy (1956) (Rysiek Bednarek)

Rodzina Kanderów () (urzędnik ministerstwa)

Fachowiec (1987) (Agent policji)

Polonia Restituta (serial) () (Rozbrajany oficer niemiecki)

Poczmistrz (1967) (Porucznik Osipowicz)

Zapalniczka (1970) (Władek)

Dwie wigilie (1986) (Barman)

Mów mi Rockefeller (1990) (Kierownik sklepu)

Kochajmy syrenki (1966) (Marian Anto)

Ciosy (1980) (Barman w retrospekcji)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (2 role: wyrostek w stolicy; ludożerca; nie występuje w napisach)

d578kih
d578kih
d578kih
d578kih