Trwa ładowanie...
d1bc4h0
d1bc4h0

Paweł Galia

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Srock

Reżyser:
Filmografia:

Mulan (1998) (Czi Fu)

Bielszy niż śnieg (1975) (kamerzysta)

Dziewczęta z Nowolipek (1985) (Mężczyzna rozmawiający z Bronką przy przemarszu wojsk)

Nowe szaty króla (2000)

Zwolnieni z życia (1992) (Milicjant przyjmujący dokumenty od kapitana)

Wyspa Niedźwiedzi ()

Molly () (Janusz)

Zakochani są między nami (1964) (Plażowicz)

Pingwiny z Madagaskaru ()

Awatar: Legenda Aanga ()

Pixie, Dixie i Pan Jinks ()

Denver, ostatni dinozaur ()

Hrabia Kaczula ()

Gumisie () (Krasnal Usypiacz / Chimera)

Sezon na misia 3 (2010) (Deni)

Niedziela sprawiedliwości (1965) (Kolega Magdy)

Kolega Pana Boga (1986)

Tak miało być () (Zygmu)

Kasia i Tomek () (Tata Tomka)

Beata (1964) (Matador)

Rozwodów nie będzie (1963) (Tadek)

Opowieść w czerwieni (1974) (Gralewski)

Anatomia miłości (1972) (Aktor w przedstawieniu telewizyjnym oglądanym przez Adama i Ewę w motelu)

Milion za Laurę (1971) (Pomocnik kierowcy przewożącego kradzione drewno)

Bumerang (1966) (Władzio)

Morderca zostawia ślad (1967) (Podporucznik Wasiuk)

Metodrama (1971) (Chłopak mający popsuć motor Jacka)

Zdjęcie
d1bc4h0
d1bc4h0
d1bc4h0
d1bc4h0