Trwa ładowanie...
d2j92d9
d2j92d9

Paweł Galia

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Srock

Reżyser:
Filmografia:

Mulan (1998) (Czi Fu)

Bielszy niż śnieg (1975) (kamerzysta)

Dziewczęta z Nowolipek (1985) (Mężczyzna rozmawiający z Bronką przy przemarszu wojsk)

Nowe szaty króla (2000)

Zwolnieni z życia (1992) (Milicjant przyjmujący dokumenty od kapitana)

Wyspa Niedźwiedzi ()

Molly () (Janusz)

Zakochani są między nami (1964) (Plażowicz)

Pingwiny z Madagaskaru ()

Awatar: Legenda Aanga ()

Pixie, Dixie i Pan Jinks ()

Denver, ostatni dinozaur ()

Hrabia Kaczula ()

Gumisie () (Krasnal Usypiacz / Chimera)

Sezon na misia 3 (2010) (Deni)

Niedziela sprawiedliwości (1965) (Kolega Magdy)

Kolega Pana Boga (1986)

Tak miało być () (Zygmu)

Kasia i Tomek () (Tata Tomka)

Beata (1964) (Matador)

Rozwodów nie będzie (1963) (Tadek)

Opowieść w czerwieni (1974) (Gralewski)

Anatomia miłości (1972) (Aktor w przedstawieniu telewizyjnym oglądanym przez Adama i Ewę w motelu)

Milion za Laurę (1971) (Pomocnik kierowcy przewożącego kradzione drewno)

Bumerang (1966) (Władzio)

Morderca zostawia ślad (1967) (Podporucznik Wasiuk)

Metodrama (1971) (Chłopak mający popsuć motor Jacka)

Zdjęcie
Zdjęcie
d2j92d9
d2j92d9

d2j92d9
d2j92d9
d2j92d9