Trwa ładowanie...
d2mg83d

Robert Clohessy

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d2mg83d
Miejsce urodzenia:

Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Filmografia:

Tower Heist: Zemsta cieciów (2011) (Policjant na paradzie)

Człowiek na krawędzi (2012) (Strażnik więzienny)

Artur (2011) (Doświadczony policjant)

Wszystko, co dobre (2010) (Kierownik budowy)

Angels in the Outfield (1994) (Frank Gates)

Tłumaczka (2005) (King agent FBI)

Drugie oblicze (2012) (Dyrektor Wierzbowski)

Unforgettable - Zapisane pamięci () (Jack Healy)

Wilk z Wall Street (2013) (Nolan Drager)

Zaprzysiężeni () (Sierżant Gormley)

Avengers 3D (2012) (Sierżant policji)

Across the Universe (2007) (Ojciec Jude'a)

16 przecznic (2006) (Cannova)

Zakazane imperium () (Jim Neary, szef oddziału)

27 sukienek (2008) (Nurek Bartender)

Assault at West Point: The Court-Martial of Johnson Whittaker (1994) (Dan Broyles)

Zdjęcie
d2mg83d
d2mg83d
d2mg83d
d2mg83d