Trwa ładowanie...
d3bh4k3
d3bh4k3

Robert Clohessy

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Filmografia:

Tower Heist: Zemsta cieciów (2011) (Policjant na paradzie)

Człowiek na krawędzi (2012) (Strażnik więzienny)

Artur (2011) (Doświadczony policjant)

Wszystko, co dobre (2010) (Kierownik budowy)

Angels in the Outfield (1994) (Frank Gates)

Tłumaczka (2005) (King agent FBI)

Drugie oblicze (2012) (Dyrektor Wierzbowski)

Unforgettable - Zapisane pamięci () (Jack Healy)

Wilk z Wall Street (2013) (Nolan Drager)

Zaprzysiężeni () (Sierżant Gormley)

Avengers 3D (2012) (Sierżant policji)

Across the Universe (2007) (Ojciec Jude'a)

16 przecznic (2006) (Cannova)

Zakazane imperium () (Jim Neary, szef oddziału)

27 sukienek (2008) (Nurek Bartender)

Assault at West Point: The Court-Martial of Johnson Whittaker (1994) (Dan Broyles)

Zdjęcie
Zdjęcie
d3bh4k3
d3bh4k3

d3bh4k3
d3bh4k3
d3bh4k3