ycipk-36px1g
ycipk-36px1g

Ron Rifkin - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Filmografia:

Negocjator (1998)

Tajemnice Los Angeles (1997)

Zakazany owoc (2000)

Ratings Game, The (1984) (Dyrektor telewizyjny)

Znamię (2002)

Suma wszystkich strachów (2002) (Sekretarz Stanu Owens)

Między wierszami (2012) (Timothy Epstein)

Ryzyko (2000)

Tajemnica morderstwa na Manhattanie (1993) (Sy)

Do You Remember Love (1985) (Gerry Kaplan)

Zaczyna się od pocałunku (2002) (Dr Fauci)

Warden, The (2000) (Sędzia Faschbinder)

Debiutant (2002) (Professor Tisch)

Mężowie i żony (1992) (Richard (analityk Rain))

Po tamtej stronie (1995) (Dr Eric Nodel / Dr Martin Nodel)

Limitless ()

Peep World (2010) (Henry)

Alias - Agentka o stu twarzach () (Arvin Sloane)

Bracia i siostry () (Saul Holden)

Puls (2006) (Doktor Waterson)

Chosen, The (1981) (Trener)

Sunshine Boys, The (1975) (Kierownik planu w programie telewizyjnym)

Sting II, The (1983) (Eddie)

Substance of Fire, The (1996) (Isaac Geldhart)

Courage (1986) (Eppy Lucido)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-36px1g
ycipk-36px1g
ycipk-36px1g