Trwa ładowanie...
d1qyet2
d1qyet2

Tadeusz Schmidt

Najnowsze informacje
4.0
(3 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Pan Wołodyjowski (1969) (Snitko)

Motyle (1972) (Kierowca ciężarówki)

Śledztwo (1973) (Komendant posterunku)

Akcja Brutus (1970) (Kapitan Jaruga)

Album Polski (1970) (Jan)

Chudy i inni (1966) (brygadier)

Karino (1976) (dyrektor stadniny Klimczak)

Ostatni po Bogu (1968) (Kapitan Adam Hulewicz)

Przygoda na Mariensztacie (1953) (Janek Szarliński)

Powrót na ziemię (1966) (Mężczyzna rozprawiający z kapusiem)

Barwy walki (1965) (porucznik Kołacz, Armia Ludowa)

Potop (1974) (Oskierko)

Zdjęcie
Zdjęcie
d1qyet2
d1qyet2

d1qyet2
d1qyet2
d1qyet2