Trwa ładowanie...
d3gddua
d3gddua

Teresa Szmigielówna

Najnowsze informacje
5.0
(1 głos)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Kobalówka k. Tarnopola

Filmografia:

Warszawa (2003) (sąsiadka)

Pętla (1957) (była dziewczyna Kuby)

Przedwiośnie (2001) (Ciotka Wiktoria w Nawłoci)

Wszyscy święci (2002) (Maria)

Niewinni czarodzieje (1960) (pięlęgniarka)

Na straży swej stać będę (1983) (Madejowa)

Piąta pora roku (2012) (Staruszka)

Mój rower (2012) (pani Jadwiga)

Molo (1968) (Marta, żona Rudnickiego)

Cudzoziemiec (2003) (Babcia na francuskiej farmie)

Uciec jak najbliżej (1971) (Ekspedientka w sklepie sportowym)

Podróż za jeden uśmiech (1972) (Matka Poldka)

Kopciuszek () (Siostra Barbara)

Ślad na ziemi (serial) ()

Szkoda twoich łez (1983) (Helena)

Fachowiec (1987) (Ciotka Zaliwskiego)

Penelopy (1988) (Matka Beaty)

Mrok () (Babcia)

Drużynowy (1973) (Nauczycielka)

Droga na Zachód (1961) (Zawiadowca stacji)

Jeszcze nie wieczór (2008) (Teresa (Marta))

Celuloza (1953) (Zocha)

Szarada (1977) (Żona Piotra)

Ostatni po Bogu (1968) (Żona Hulewicza)

Pociąg (1959) (żona adwokata)

Przedwiośnie (serial) () (Ciotka Wiktoria)

Zdjęcie
Zdjęcie
d3gddua
d3gddua

d3gddua
d3gddua
d3gddua