Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Teresa Szmigielówna - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

09.10.1929

Miejsce urodzenia

Kobalówka k. Tarnopola

Data śmierci

24.09.2013

Filmografia

Warszawa (2003) (sąsiadka)

Pętla (1957) (była dziewczyna Kuby)

Przedwiośnie (2001) (Ciotka Wiktoria w Nawłoci)

Wszyscy święci (2002) (Maria)

Niewinni czarodzieje (1960) (pięlęgniarka)

Na straży swej stać będę (1983) (Madejowa)

Piąta pora roku (2012) (Staruszka)

Mój rower (2012) (pani Jadwiga)

Molo (1968) (Marta, żona Rudnickiego)

Cudzoziemiec (2003) (Babcia na francuskiej farmie)

Uciec jak najbliżej (1971) (Ekspedientka w sklepie sportowym)

Podróż za jeden uśmiech (1972) (Matka Poldka)

Kopciuszek () (Siostra Barbara)

Ślad na ziemi (serial) ()

Szkoda twoich łez (1983) (Helena)

Fachowiec (1987) (Ciotka Zaliwskiego)

Penelopy (1988) (Matka Beaty)

Mrok () (Babcia)

Drużynowy (1973) (Nauczycielka)

Droga na Zachód (1961) (Zawiadowca stacji)

Jeszcze nie wieczór (2008) (Teresa (Marta))

Celuloza (1953) (Zocha)

Szarada (1977) (Żona Piotra)

Ostatni po Bogu (1968) (Żona Hulewicza)

Pociąg (1959) (żona adwokata)

Przedwiośnie (serial) () (Ciotka Wiktoria)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw