Trwa ładowanie...
ycipk-2dsnrj
ycipk-2dsnrj

Walt Goggins - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Birmingham, Alabama, USA

Filmografia:

Murder in Mississippi (1990) (Lyle)

Kowboj z Szanghaju (2000)

Switchback (1997) (Bud)

G.I. Joe: Odwet (2012) (Warden Nigel James)

Apostoł (1997) (Sam)

Django (2012) (2012) (Billy Crash)

Kruk 3: Zbawienie (2000)

Prześladowca (2001)

Tożsamość Bourne'a (2002)

Dom 1000 trupów (2003)

Accountant, The (2001) (Tommy O'Dell)

Mr. Saturday Night (1992) (Shaky Kid)

Daddy and Them (2001) (Tommy Christian)

American Ultra (2015) (Laugher)

Renegat () (Lance McBride)

Gliniarz z dżungli () (Mick)

Officer Down (2012) (2012) (Anioł / Detektyw Logue)

Niebieski Pacyfik () (Harv)

Justified: Bez przebaczenia () (Boyd Crowder)

Skrzydlate cienie (2008) (Zack)

Lincoln (2012) (2012) (Wells A. Hutchins)

Kowboje i obcy (2011) (Hunt)

Nędzne psy (2011) (Daniel Niles)

Zabójcze umysły () (John Cooley)

Predators (2010) (Stans)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Marlon Frost)

Prawdziwa historia (2005) (Marty Dickerson)

Humanoidy z głębiny (1980) (Rod)

Cherokee Kid, The (1996) (Jim Bob, Carver Gang)

Next Karate Kid, The (1994) (Charlie)

Synowie Anarchii () (Venus Van Dam)

Cud w wiosce Sant Anna (2008) (Nokes)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Sean Echols)

Wayward Son (1999)

Wiecznie młody (1992) (Gate MP)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2dsnrj
ycipk-2dsnrj
ycipk-2dsnrj