Trwa ładowanie...
d47bc8h
d47bc8h

Wanda Koczeska

Najnowsze informacje
4.5
(19 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

"Awatar", czyli zamiana dusz (1964) (Hrabina Magdalena Natasza Łabińska)

Świnka (1990) (Ciotka Anny Montini)

Dziewczęta z Nowolipek (1985) (profesorowa)

Głos ma prokurator (1965) (Jadwiga Trepa)

Menedżer (1985) (Maria Mierzeńska)

Życie na gorąco () (Żona Ottona Ildmanna)

Klinika samotnych serc () (Nina Rozalska)

Tulipan () (matka Marzeny)

Determinator () (matka Piotra)

5 dni z życia emeryta (1984) (majorowa Błaszyńska)

Liczę na wasze grzechy (1963) (Elżbieta)

Perły i dukaty (1965) (Teresa)

Rancho Texas (1958) (Agnieszka)

Palace Hotel (1977) (pani Lacoste)

Zdjęcie
d47bc8h
d47bc8h
d47bc8h
d47bc8h