ycipk-3o24fv
ycipk-3o24fv

Władysław Dewoyno - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Kardiogram (1971) (Chirurg)

Znaki na drodze (1969) (Magazynier w więzieniu)

Sami swoi (1967) (Obserwujący rozdział koni z UNRRY)

Nafta (1961)

Piżama (1971) (Szef Staśka w hucie)

Kamienne Niebo (1959) (mężczyzna kopiący grób na podwórku)

Uciec jak najbliżej (1971)

Kopernik (serial) () (Ranny operowany przez Kopernika)

Kopernik (1972) (ranny operowany przez Kopernika)

Polonia Restituta (serial) () (Ojciec braci Pawlaków)

To ja zabiłem (1974) (Dyspozytor)

Zaraza (1971) (Lekarz)

Umarli rzucają cień (1978) (Strażnik)

Agnieszka 46 (1964) (January)

Dwie godziny (1946)

Marynia (1983) (Julian Abdulski)

Wolne miasto (1958) (NSDAP-owiec śledzący Rajcę)

Prom (1970) (Sołtys)

Lalka (1968) (Jan Machalski)

Krzyż walecznych (1958) (Żołnierz)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3o24fv
ycipk-3o24fv
ycipk-3o24fv