Trwa ładowanie...
dbmbnm3
dbmbnm3

Władysław Dewoyno

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Kardiogram (1971) (Chirurg)

Znaki na drodze (1969) (Magazynier w więzieniu)

Sami swoi (1967) (Obserwujący rozdział koni z UNRRY)

Nafta (1961)

Piżama (1971) (Szef Staśka w hucie)

Kamienne Niebo (1959) (mężczyzna kopiący grób na podwórku)

Uciec jak najbliżej (1971)

Kopernik (serial) () (Ranny operowany przez Kopernika)

Kopernik (1972) (ranny operowany przez Kopernika)

Polonia Restituta (serial) () (Ojciec braci Pawlaków)

To ja zabiłem (1974) (Dyspozytor)

Zaraza (1971) (Lekarz)

Umarli rzucają cień (1978) (Strażnik)

Agnieszka 46 (1964) (January)

Dwie godziny (1946)

Marynia (1983) (Julian Abdulski)

Wolne miasto (1958) (NSDAP-owiec śledzący Rajcę)

Prom (1970) (Sołtys)

Lalka (1968) (Jan Machalski)

Krzyż walecznych (1958) (Żołnierz)

Zdjęcie
Zdjęcie
dbmbnm3
dbmbnm3

dbmbnm3
dbmbnm3
dbmbnm3