Trwa ładowanie...
d33782v

Włodzimierz Kwaskowski

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d33782v
Filmografia:

Złoto (1961) (geolog Felik)

Republika nadziei (1986) (drukarz)

Przygoda Stasia( (1970) (Gość sędziego)

Powrót wabiszczura (1989) (Staruszek)

Placówka (1979) (Hamer)

Pożegnanie z diabłem (1956) (kelner; nie występuje w napisach)

Tulipan () (Szewc)

Cień już niedaleko (1984) (Leon, przyjaciel Jóżefa)

Linia (1974) (Inspektor)

Tysiąc talarów (1959) (Sanitariusz)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (więzień Pawiaka)

Dom świętego Kazimierza (1983) (kapelan Spoczyński)

Miasteczko (1958) (1958) (Przyjaciel Kasprzaka)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (mieszczanin; nie występuje w czołówce)

Zdjęcie
d33782v
d33782v
d33782v
d33782v