Trwa ładowanie...
d9t5dnk

Włodzimierz Kwaskowski

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d9t5dnk
Filmografia:

Złoto (1961) (geolog Felik)

Republika nadziei (1986) (drukarz)

Przygoda Stasia( (1970) (Gość sędziego)

Powrót wabiszczura (1989) (Staruszek)

Placówka (1979) (Hamer)

Pożegnanie z diabłem (1956) (kelner; nie występuje w napisach)

Tulipan () (Szewc)

Cień już niedaleko (1984) (Leon, przyjaciel Jóżefa)

Linia (1974) (Inspektor)

Tysiąc talarów (1959) (Sanitariusz)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (więzień Pawiaka)

Dom świętego Kazimierza (1983) (kapelan Spoczyński)

Miasteczko (1958) (1958) (Przyjaciel Kasprzaka)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (mieszczanin; nie występuje w czołówce)

Zdjęcie
d9t5dnk
d9t5dnk
d9t5dnk
d9t5dnk