Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Włodzimierz Kwaskowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Złoto (1961) (geolog Felik)

Republika nadziei (1986) (drukarz)

Przygoda Stasia( (1970) (Gość sędziego)

Powrót wabiszczura (1989) (Staruszek)

Placówka (1979) (Hamer)

Pożegnanie z diabłem (1956) (kelner; nie występuje w napisach)

Tulipan () (Szewc)

Cień już niedaleko (1984) (Leon, przyjaciel Jóżefa)

Linia (1974) (Inspektor)

Tysiąc talarów (1959) (Sanitariusz)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (więzień Pawiaka)

Dom świętego Kazimierza (1983) (kapelan Spoczyński)

Miasteczko (1958) (1958) (Przyjaciel Kasprzaka)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (mieszczanin; nie występuje w czołówce)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw