Trwa ładowanie...
ycipk-lmy73q
ycipk-lmy73q

Włodzimierz Kwaskowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Złoto (1961) (geolog Felik)

Republika nadziei (1986) (drukarz)

Przygoda Stasia( (1970) (Gość sędziego)

Powrót wabiszczura (1989) (Staruszek)

Placówka (1979) (Hamer)

Pożegnanie z diabłem (1956) (kelner; nie występuje w napisach)

Tulipan () (Szewc)

Cień już niedaleko (1984) (Leon, przyjaciel Jóżefa)

Linia (1974) (Inspektor)

Tysiąc talarów (1959) (Sanitariusz)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (więzień Pawiaka)

Dom świętego Kazimierza (1983) (kapelan Spoczyński)

Miasteczko (1958) (1958) (Przyjaciel Kasprzaka)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (mieszczanin; nie występuje w czołówce)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-lmy73q
ycipk-lmy73q
ycipk-lmy73q