Trwa ładowanie...
d276xx5

Włodzimierz Musiał

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Bestia (1978) (Gawroński)

Gwiazda Piołun (1988) (Major)

Cynga (1991)

Świnka (1990) (Komisarz Chris Burton)

Cyrk odjeżdża (1987) (Treser niedźwiedzia)

Bez grzechu (1987) (kierownik złomowiska)

Bal na dworcu w Koluszkach (1989) (maszynista)

W słońcu i w deszczu () (sołtys Jagła)

Bezpośrednie połączenie (1979) (Dozorca)

Placówka (1979) (Knapp)

Tu stoję... (1994) (Strażnik Marian Wrona)

Fort 13 (1984) (Żandarm)

Wiedźmin (serial) () (Segelin)

Ostatni prom (1989) (Oficer na promie)

Jak się pozbyć czarnego kota? (1984) (Wieśniak z wielbłądem)

Femina (1990) (Kamieniarz)

Bołdyn (1981) (Chłop)

Przyłbice i kaptury (1985) (Dziobak)

Balanga (1993) (właściciel dyskoteki)

Kroll (1991)

d276xx5

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d276xx5
d276xx5
d276xx5