Trwa ładowanie...
d1xjq35
d1xjq35

Włodzimierz Musiał

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Bestia (1978) (Gawroński)

Gwiazda Piołun (1988) (Major)

Cynga (1991)

Świnka (1990) (Komisarz Chris Burton)

Cyrk odjeżdża (1987) (Treser niedźwiedzia)

Bez grzechu (1987) (kierownik złomowiska)

Bal na dworcu w Koluszkach (1989) (maszynista)

W słońcu i w deszczu () (sołtys Jagła)

Bezpośrednie połączenie (1979) (Dozorca)

Placówka (1979) (Knapp)

Tu stoję... (1994) (Strażnik Marian Wrona)

Fort 13 (1984) (Żandarm)

Wiedźmin (serial) () (Segelin)

Ostatni prom (1989) (Oficer na promie)

Jak się pozbyć czarnego kota? (1984) (Wieśniak z wielbłądem)

Femina (1990) (Kamieniarz)

Bołdyn (1981) (Chłop)

Przyłbice i kaptury (1985) (Dziobak)

Balanga (1993) (właściciel dyskoteki)

Kroll (1991)

Zdjęcie
Zdjęcie
d1xjq35
d1xjq35

d1xjq35
d1xjq35
d1xjq35