Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Włodzimierz Musiał - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Bestia (1978) (Gawroński)

Gwiazda Piołun (1988) (Major)

Cynga (1991)

Świnka (1990) (Komisarz Chris Burton)

Cyrk odjeżdża (1987) (Treser niedźwiedzia)

Bez grzechu (1987) (kierownik złomowiska)

Bal na dworcu w Koluszkach (1989) (maszynista)

W słońcu i w deszczu () (sołtys Jagła)

Bezpośrednie połączenie (1979) (Dozorca)

Placówka (1979) (Knapp)

Tu stoję... (1994) (Strażnik Marian Wrona)

Fort 13 (1984) (Żandarm)

Wiedźmin (serial) () (Segelin)

Ostatni prom (1989) (Oficer na promie)

Jak się pozbyć czarnego kota? (1984) (Wieśniak z wielbłądem)

Femina (1990) (Kamieniarz)

Bołdyn (1981) (Chłop)

Przyłbice i kaptury (1985) (Dziobak)

Balanga (1993) (właściciel dyskoteki)

Kroll (1991)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw