Trwa ładowanie...
d1wy17f

Zbigniew Skowroński

Najnowsze informacje
4.0
(1 głos)
Oceń:
Filmografia:

Popiół i diament (1958) (Słomka, dyrektor hotelu)

Kontrakt (1980)

Lenin w Polsce (1965) (Matyszczuk, żandarm w Poroninie)

Czarci żleb (1949) (kucharz Felek)

Zemsta (1956) (1956)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Kelner)

Celuloza (1953) (Korbal)

Dom na pustkowiu (1949) (Towarzysz Jan)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (żołnierz)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (Bum-drum, król kraju ludożerców)

Krzyżacy (1960) (Tolima)

d1wy17f

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1wy17f
d1wy17f
d1wy17f