Trwa ładowanie...
ycipk-a89uxw
ycipk-a89uxw

Zdzisław Karczewski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Imperium Rosyjskie (obecnie Warszawa, Mazowieckie, Polska)

Filmografia:

Sami swoi (1967) (Jaśko John Pawlak)

Dwie Brygady (1950) (reżyser Małecki grający Fikejsa)

Nafta (1961) (Wojciech Majewski)

Drewniany różaniec (1964) (Ksiądz)

Pod Twoją obronę (1933) (porucznik, przyjaciel Polaskiego)

Doktór Murek (1939) (lokator wróżki, wspólnik Czarnego)

Ludzie z pociągu (1961) (karciarz)

Cała naprzód (1966) (kapitan "Rosity" (opowieść 2))

Ogniomistrz Kaleń (1961) (pułkownik Tomaszewski)

Prom (1970) (Stary rybak)

Bumerang (1966) (Paweł Lichosik)

Wiano (1963) (Bronek Drzemlik)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-a89uxw
ycipk-a89uxw
ycipk-a89uxw