Trwa ładowanie...
d3agqn7

Zdzisław Karczewski

Najnowsze informacje
4.5
(2 głosy)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Imperium Rosyjskie (obecnie Warszawa, Mazowieckie, Polska)

Filmografia:

Sami swoi (1967) (Jaśko John Pawlak)

Dwie Brygady (1950) (reżyser Małecki grający Fikejsa)

Nafta (1961) (Wojciech Majewski)

Drewniany różaniec (1964) (Ksiądz)

Pod Twoją obronę (1933) (porucznik, przyjaciel Polaskiego)

Doktór Murek (1939) (lokator wróżki, wspólnik Czarnego)

Ludzie z pociągu (1961) (karciarz)

Cała naprzód (1966) (kapitan "Rosity" (opowieść 2))

Ogniomistrz Kaleń (1961) (pułkownik Tomaszewski)

Prom (1970) (Stary rybak)

Bumerang (1966) (Paweł Lichosik)

Wiano (1963) (Bronek Drzemlik)

d3agqn7
d3agqn7
d3agqn7
d3agqn7
d3agqn7