Trwa ładowanie...
di0cohl

Zdzisław Karczewski

Najnowsze informacje
4.5
(2 głosy)
Oceń:
di0cohl
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Imperium Rosyjskie (obecnie Warszawa, Mazowieckie, Polska)

Filmografia:

Sami swoi (1967) (Jaśko John Pawlak)

Dwie Brygady (1950) (reżyser Małecki grający Fikejsa)

Nafta (1961) (Wojciech Majewski)

Drewniany różaniec (1964) (Ksiądz)

Pod Twoją obronę (1933) (porucznik, przyjaciel Polaskiego)

Doktór Murek (1939) (lokator wróżki, wspólnik Czarnego)

Ludzie z pociągu (1961) (karciarz)

Cała naprzód (1966) (kapitan "Rosity" (opowieść 2))

Ogniomistrz Kaleń (1961) (pułkownik Tomaszewski)

Prom (1970) (Stary rybak)

Bumerang (1966) (Paweł Lichosik)

Wiano (1963) (Bronek Drzemlik)

di0cohl
di0cohl
di0cohl
di0cohl