ycipk-33h4ry
ycipk-33h4ry

Czesław Wołłejko - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Wesele (1972) (1972) (Hetman)

Republika nadziei (1986) (poseł Lipski, członek Rady Ludowej)

Wielka majówka (1981)

Najlepszy kolega (1970) (Dyrektor szkoły)

Książę sezonu (1970) (Stefan Pulman)

Życie na gorąco () (Cluny)

Kopernik (serial) () (Watzenrode Łukasz)

Gniewko, syn rybaka () (Wincenty z Szamotuł)

Kopernik (1972) (Łukasz Watzenrode)

Gniazdo (1974) (Otton I Wielki)

Kochajmy syrenki (1966) (Seweryn Patera)

Zaklęte rewiry (1975) (baron Humaniewski)

Marynia (1983) (Pławicki)

Przygoda z piosenką (1968) (Cox)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-33h4ry
ycipk-33h4ry
ycipk-33h4ry