Trwa ładowanie...
d49p59j
d49p59j

Czesław Wołłejko

Najnowsze informacje
5.0
(5 głosów)
Oceń:
Filmografia:

Wesele (1972) (1972) (Hetman)

Republika nadziei (1986) (poseł Lipski, członek Rady Ludowej)

Wielka majówka (1981)

Najlepszy kolega (1970) (Dyrektor szkoły)

Książę sezonu (1970) (Stefan Pulman)

Życie na gorąco () (Cluny)

Kopernik (serial) () (Watzenrode Łukasz)

Gniewko, syn rybaka () (Wincenty z Szamotuł)

Kopernik (1972) (Łukasz Watzenrode)

Gniazdo (1974) (Otton I Wielki)

Kochajmy syrenki (1966) (Seweryn Patera)

Zaklęte rewiry (1975) (baron Humaniewski)

Marynia (1983) (Pławicki)

Przygoda z piosenką (1968) (Cox)

Zdjęcie
Zdjęcie
d49p59j
d49p59j

d49p59j
d49p59j
d49p59j