Trwa ładowanie...
d1uuadk
d1uuadk

Czesław Wołłejko

Najnowsze informacje
5.0
(5 głosów)
Oceń:
Filmografia:

Wesele (1972) (1972) (Hetman)

Republika nadziei (1986) (poseł Lipski, członek Rady Ludowej)

Wielka majówka (1981)

Najlepszy kolega (1970) (Dyrektor szkoły)

Książę sezonu (1970) (Stefan Pulman)

Życie na gorąco () (Cluny)

Kopernik (serial) () (Watzenrode Łukasz)

Gniewko, syn rybaka () (Wincenty z Szamotuł)

Kopernik (1972) (Łukasz Watzenrode)

Gniazdo (1974) (Otton I Wielki)

Kochajmy syrenki (1966) (Seweryn Patera)

Zaklęte rewiry (1975) (baron Humaniewski)

Marynia (1983) (Pławicki)

Przygoda z piosenką (1968) (Cox)

Zdjęcie
Zdjęcie
d1uuadk
d1uuadk

d1uuadk
d1uuadk
d1uuadk