Trwa ładowanie...
dbdjoil
dbdjoil

Edmund Fetting

Najnowsze informacje
4.4
(8 głosów)
Oceń:
Filmografia:

Popioły (1965)

Ojciec Królowej (1979) (hrabia Zierowski, ambasador Austrii)

Nad Niemnem (1986) (Darzecki)

Głos ma prokurator (1965) (prokurator Andrzej Tabor)

Lenin w Polsce (1965) (Hanecki)

Piątka z ulicy Barskiej (1953) (narrator)

W pustyni i w puszczy (serial) () (George Rawlison)

Podróż za jeden uśmiech (1972) (Profesor Omielski)

Znicz olimpijski (1969) (Szef Gestapo w Zakopanem)

Nad Niemnem (serial) () (Darzecki)

Życie na gorąco () (Otto Ildmann)

Uszczelka (1974) (Dyrektor Naczelny)

Śledztwo (1973) (Sheppard)

Polonia Restituta (serial) () (George Dawid Lloyd)

Ortalionowy dziadek (1968) (Spiker radiowy)

Bariery dźwięku (1968) (Reporter)

W pustyni i w puszczy (1973) (Ojciec Nel)

Śmierć prezydenta (1977) (generał Józef Haller)

Gniazdo (1974) (brat Krystian)

Brylanty pani Zuzy (1971) (Krzysztof)

...Droga daleka przed nami... (1979) (ojciec)

Test pilota Pirxa (1978) (oskarżyciel)

Dzień czwarty (1984) (doktor)

Wolne miasto (1958) (Niemiec fotografujący Plichtę)

Nikodem Dyzma (1956) (książę Roztocki)

Zaczarowane podwórko (1974) (6 ról: Jean Pierre Blanchard; docent Zbigniew Zegarynka; nauczyciel Zygmunta III Wazy; profesor szkoły rycerskiej; woźnica sań; Mackiewicz)

Zdjęcie
dbdjoil
dbdjoil
dbdjoil
dbdjoil