Trwa ładowanie...
ycipk-4hjnvy
ycipk-4hjnvy

Edyta Łukaszewicz-Lisowska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Białystok, Polska

Filmografia:

Dług (1999) (1999)

To ja, złodziej (1999) (Zośka)

U Pana Boga za piecem (1998) (Zakonnica)

Pierwszy milion (2000) (Prostytutka)

Kiler-ów 2-óch (1999) (Dziennikarka)

Powiedz to, Gabi (2003)

Pierwszy milion (serial) ()

Casus Belli (2000)

U Pana Boga w ogródku (serial) () (Zakonnica)

U Pana Boga za miedzą (2009) (Zakonnica)

U Pana Boga w ogródku (2007) (Zakonnica)

Dom () (Panienka pod hotelem w Poznani)

Sukces (1995) (1995) (Starająca sie o prace kobieta)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4hjnvy
ycipk-4hjnvy
ycipk-4hjnvy