Trwa ładowanie...
djg3eib

Halina Buyno-Łoza

Najnowsze informacje
4.6
(5 głosów)
Oceń:
djg3eib
Filmografia:

Kardiogram (1971) (Żona pacjenta)

Sami swoi (1967) (Aniela Kargulowa)

Raj na ziemi (1970) (1970) (Żona Gederlego)

Weekendy (1963) (portierka w hotelu)

Sekret (1973) (1973) (Była gospodyni Danuty)

Szkoda twoich łez (1983) (Gospodyni Teresy i Linki)

Decyzja (1960)

Śnić we śnie (1979) (Salowa)

A jeśli będzie jesień... (1976) (Kombatantka)

Decyzja (1960)

Zanim nadejdzie dzień (1977) (Przekupka)

Zaraza (1971) (Danko)

Karate po polsku (1982)

Urodziny Matyldy (1975) (Sąsiadka Okoniowej)

Wolne chwile (1979) (Portierka)

Jak się pozbyć czarnego kota? (1984) (Baba z kozą)

Mgła (1976) (1976)

Prom (1970) (Kobieta na promie)

Smak wody (1980) (Gospodyni)

Bumerang (1966) (Kobieta na miejscu wypadku)

Zofia (1976) (Pensjonariuszka domu starców)

Krzyż walecznych (1958) (Luborzanka)

Metodrama (1971) (Klientka na poczcie kupująca znaczek)

Nie ma mocnych (1974) (Aniela Kargulowa)

Kochaj albo rzuć (1978) (Aniela Kargulowa)

Zdjęcie
djg3eib
djg3eib
djg3eib
djg3eib