Trwa ładowanie...
d46bvdf
d46bvdf

Henryk Hunko

Najnowsze informacje
5.0
(2 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Walet pikowy (1960) (Franto)

Strach (1975)

Kardiogram (1971) (Pijak w szpitalu)

Znaki na drodze (1969) (Kierowca)

Kontrybucja (1966) (Handlarz)

Skok (1967) (1967) (magazynier Kulik)

Lenin w Polsce (1965)

Misja () (Akompaniator w szkole tańca)

Spotkania w mroku (1960) (więzień obozu)

Śnić we śnie (1979) (Wowo)

Śledztwo (1973) (Członek rodziny zmarłego)

Cicha noc, święta noc (1970) (Żandarm)

Ubranie prawie nowe (1963)

Zanim nadejdzie dzień (1977) (Kolejarz)

Zaraza (1971) (Uciekinier ze szpitala)

Południk zero (1970) (Antoś)

Przez dziewięć mostów (1971) (Brat matki)

Monidło (1969) (Władysław Kamiński)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Przesłuchiwany mężczyzna)

Fortuna (1972) (Zajączkowski)

Baza ludzi umarłych (1958) (kelner w knajpie)

Ogniomistrz Kaleń (1961)

Ile jest życia (1974) (Mechanik w Kroszybiu)

Elegia (1979) (Dostawca pożywienia i amunicji)

Rancho Texas (1958) (Gapa)

Z tamtej strony tęczy (1972) (sąsiad)

Historia współczesna (1960) (milicjant Niedziela; nie występuje w napisach)

Zofia (1976) (Pijaczek)

Krzyż walecznych (1958) (Porucznik)

Zdjęcie
d46bvdf
d46bvdf
d46bvdf
d46bvdf