Trwa ładowanie...
d3n92ma

James Ransone

Najnowsze informacje
5.0
(2 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Pan Idealny (2016) (Von Cartigan)

Sinister 2 (2015) (So & So)

Empire State (2013) (Agent Nugent)

Sprawa zamknięta (2011) (Oficer Thomas Prudenti)

Apetyt na seks (2004) (Dingy Dave)

Oldboy. Zemsta jest cierpliwa (2013) (Dr Tom Melby)

Gwiazdeczka (2012) (Mikey)

Sinister (2012) (Zastępca szeryfa)

Treme () (Nick)

Low Winter Sun () (Damon Callis)

Władza (2013) (Todd Lancaster)

Generation Kill: Czas wojny () (Josh Ray Person)

Prawo ulicy () (Ziggy)

Family blood (2018) (Christopher)

To: Rozdział 2 (2019) ( Eddie Kaspbrak )

d3n92ma

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3n92ma
d3n92ma
d3n92ma