Trwa ładowanie...
d1ehoxd

James Ransone

Najnowsze informacje
5.0
(2 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Pan Idealny (2016) (Von Cartigan)

Sinister 2 (2015) (So & So)

Empire State (2013) (Agent Nugent)

Sprawa zamknięta (2011) (Oficer Thomas Prudenti)

Apetyt na seks (2004) (Dingy Dave)

Oldboy. Zemsta jest cierpliwa (2013) (Dr Tom Melby)

Gwiazdeczka (2012) (Mikey)

Sinister (2012) (Zastępca szeryfa)

Treme () (Nick)

Low Winter Sun () (Damon Callis)

Władza (2013) (Todd Lancaster)

Generation Kill: Czas wojny () (Josh Ray Person)

Prawo ulicy () (Ziggy)

Family blood (2018) (Christopher)

To: Rozdział 2 (2019) ( Eddie Kaspbrak )

d1ehoxd

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1ehoxd
d1ehoxd
d1ehoxd