Trwa ładowanie...
d4drf1o
d4drf1o

Olaf Lubaszenko

Najnowsze informacje
3.8
(213 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Wrocław, Polska

Reżyser:

Chłopaki nie płaczą (2000) (Lili)

Poranek Kojota (2001) (Blondynka przy barze)

Sztos 2 (2011)

E=mc2 (2002) (Andrzej Nowicki 'Ramzes')

Sztos (1997) (Synek)

Skarb sekretarza (2000) (Zenon Wnuk)

Złoty środek (2008) (minister Kwiatkowski)

Scenarzysta:
Filmografia:

Chłopaki nie płaczą (2000)

Moja Angelika (1999) (Kulik, szef grupy pościgowej)

Dekalog VI (1988) (Tomek)

Korczak (1990) (Tramwajarz zastrzelony na rozdawanie chleba w getcie)

Gnoje (1995) (Gąsior)

Demony wojny według Goi (1998)

Łuk Erosa (1987) (Adam Korowski)

Bajland (2000)

Ralph Demolka (2012) (Ralf)

Poranek Kojota (2001) (Blondynka przy barze)

Boże skrawki (2001)

Marcowe migdały (1989) (Tomek)

Magiczna Gwiazda (2003) (Hubert)

Operacja Koza (1999) (Adam Horn)

Zakochani (1999) (prawnik Marek Zdzierski)

Pierwszy milion (2000) (ksiądz)

Sztos 2 (2011) (Mietek)

Córy szczęścia (1999) (Janek)

Kiler (1997) (obsada aktorska (aktor na lotnisku))

Kiler-ów 2-óch (1999) (Olaf Lubaszenko, aktor,)

Egoiści (2000) (Smutny)

Seszele (1990) (koleś)

Stacja (2001) (policjant Zawadzki)

Tam i z powrotem (2001)

Rób swoje, ryzyko jest twoje (2002) (Emil)

Bez grzechu (1987) (Jarek)

Lista Schindlera (1993) (strażnik obozowy)

E=mc2 (2002)

Sfora - Bez litości (2002) (Stanisław Olbrycht)

Gdzie jest Nemo 3D (2003) (Idol)

Krótki film o miłości (1988) (Tomek)

Sztos (1997) (Mietek)

Psychobójca (2002)

Operacja Samum (1999) (Kosiński)

Piłkarska Ruletka (2003)

Bodo ()

Pierwszy milion (serial) () (ksiądz)

Muppety: Poza Prawem (2014)

Samoloty 2 (2014) (Beka)

Samoloty (2013) (Chug)

Sfora (serial) () (Stanisław Olbrycht)

Anioł Stróż () (Jerzy)

Blondynka () (ksiądz Błażejczyk)

Cziłała z Beverly Hills (2008) (Delgado)

Lissi na lodzie (2007) (Yeti)

Fałszerze. Powrót Sfory () (Stanisław Olbrycht)

Determinator ()

Big bang (1986)

Amoureux, Les (1994) (Tomek)

Dekalog X (1988) (Tomek)

Skarb sekretarza (2000)

Tabu (1987) (Stefek)

Weekend (2010) (Czesiek)

Złoty środek (2008) (klawiszowiec)

Mniejsze zło (2008) (Cywil)

Lucky Luke (2004) (Lacky Luke)

Z życia Kamila Kuranta (1981)

Historia niemoralna (1990)

Je treba zabít Sekala (1997) (Jura Baran)

Pamiętnik znaleziony w garbie (1993) (Młody Antoni / Janek, syn Antoniego)

Słodko gorzki (1996) (Brat Mata)

Przeprowadzki (2000)

Wirus (1996) (Józek)

Zabić Sekala (1998)

Piłkarski poker (1988)

Psy (1992) (Młody)

Kroll (1991) (Marcin Kroll)

Belle Epoque ()

Gnomy rozrabiają (2017)

Miłość jest wszystkim (2018) ( Jan)

Miasto skarbów ()

Zdjęcie
Zdjęcie
d4drf1o
d4drf1o

d4drf1o
d4drf1o
d4drf1o