Trwa ładowanie...
daz0dps

Stanisław Zaczyk

Najnowsze informacje
5.0
(4 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Pierwsza miłość (1971) (1971) (Piotr, ojciec Włodzimierza)

Miejsce dla jednego (1965) (Horosz)

Przeciwko Bogom (1961) (Karol Doroń)

Paciorki jednego różańca (1979) (Malczewski, dyrektor kopalni)

Ostatni etap (1947) (Tadek)

Zaklęte rewiry (1975)

Dom () (ojciec Basi)

Ciosy (1980) (Bernard Chmurny)

Historia współczesna (1960) (aktor w filmie oglądanym przez Bielasów; nie występuje w napisach)

Doktor Murek (1979) (dyrektor Czaban)

daz0dps

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
daz0dps
daz0dps
daz0dps