Trwa ładowanie...
d2f95i6
d2f95i6

Stanisław Zaczyk

Najnowsze informacje
5.0
(4 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Pierwsza miłość (1971) (1971) (Piotr, ojciec Włodzimierza)

Miejsce dla jednego (1965) (Horosz)

Przeciwko Bogom (1961) (Karol Doroń)

Paciorki jednego różańca (1979) (Malczewski, dyrektor kopalni)

Ostatni etap (1947) (Tadek)

Zaklęte rewiry (1975)

Dom () (ojciec Basi)

Ciosy (1980) (Bernard Chmurny)

Historia współczesna (1960) (aktor w filmie oglądanym przez Bielasów; nie występuje w napisach)

Doktor Murek (1979) (dyrektor Czaban)

Zdjęcie
Zdjęcie
d2f95i6
d2f95i6

d2f95i6
d2f95i6
d2f95i6