Trwa ładowanie...
d32mbnp

Stanisław Zaczyk

Najnowsze informacje
5.0
(4 głosy)
Oceń:
d32mbnp
Filmografia:

Pierwsza miłość (1971) (1971) (Piotr, ojciec Włodzimierza)

Miejsce dla jednego (1965) (Horosz)

Przeciwko Bogom (1961) (Karol Doroń)

Paciorki jednego różańca (1979) (Malczewski, dyrektor kopalni)

Ostatni etap (1947) (Tadek)

Zaklęte rewiry (1975)

Dom () (ojciec Basi)

Ciosy (1980) (Bernard Chmurny)

Historia współczesna (1960) (aktor w filmie oglądanym przez Bielasów; nie występuje w napisach)

Doktor Murek (1979) (dyrektor Czaban)

Zdjęcie
d32mbnp
d32mbnp
d32mbnp
d32mbnp