Trwa ładowanie...
d3cma4h

Stanisław Zaczyk

Najnowsze informacje
5.0
(4 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Pierwsza miłość (1971) (1971) (Piotr, ojciec Włodzimierza)

Miejsce dla jednego (1965) (Horosz)

Przeciwko Bogom (1961) (Karol Doroń)

Paciorki jednego różańca (1979) (Malczewski, dyrektor kopalni)

Ostatni etap (1947) (Tadek)

Zaklęte rewiry (1975)

Dom () (ojciec Basi)

Ciosy (1980) (Bernard Chmurny)

Historia współczesna (1960) (aktor w filmie oglądanym przez Bielasów; nie występuje w napisach)

Doktor Murek (1979) (dyrektor Czaban)

d3cma4h

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3cma4h
d3cma4h
d3cma4h