Trwa ładowanie...
d20i1kg

Stanisław Zaczyk

Najnowsze informacje
5.0
(4 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Pierwsza miłość (1971) (1971) (Piotr, ojciec Włodzimierza)

Miejsce dla jednego (1965) (Horosz)

Przeciwko Bogom (1961) (Karol Doroń)

Paciorki jednego różańca (1979) (Malczewski, dyrektor kopalni)

Ostatni etap (1947) (Tadek)

Zaklęte rewiry (1975)

Dom () (ojciec Basi)

Ciosy (1980) (Bernard Chmurny)

Historia współczesna (1960) (aktor w filmie oglądanym przez Bielasów; nie występuje w napisach)

Doktor Murek (1979) (dyrektor Czaban)

d20i1kg

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d20i1kg
d20i1kg
d20i1kg