Trwa ładowanie...
d4l0ozo

Stanisław Zaczyk

Najnowsze informacje
5.0
(4 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Pierwsza miłość (1971) (1971) (Piotr, ojciec Włodzimierza)

Miejsce dla jednego (1965) (Horosz)

Przeciwko Bogom (1961) (Karol Doroń)

Paciorki jednego różańca (1979) (Malczewski, dyrektor kopalni)

Ostatni etap (1947) (Tadek)

Zaklęte rewiry (1975)

Dom () (ojciec Basi)

Ciosy (1980) (Bernard Chmurny)

Historia współczesna (1960) (aktor w filmie oglądanym przez Bielasów; nie występuje w napisach)

Doktor Murek (1979) (dyrektor Czaban)

d4l0ozo

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4l0ozo
d4l0ozo
d4l0ozo